Zelfgemaakte kerstkaarten van kinderdagverblijf Klavertje Vier in Woerden | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

22 december 2020

Zelfgemaakte kerstkaarten van kinderdagverblijf Klavertje Vier in Woerden

De pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijf Klavertje Vier in Woerden hebben samen met de kinderen mooie kerstkaarten gemaakt om deze naar oudere mensen te sturen die in Hooge-Werf Argos te Poortugaal wonen. Dit is een zorggroep waar ouderen wonen die door lichamelijke of psychische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Hier krijgen de bewoners de zorg en de aandacht die zij nodig hebben, zoals zij die willen en gewend zijn. Vanwege het Coronavirus zien veel ouderen hun kinderen en/of kleinkinderen niet meer. Dit is natuurlijk voor niemand fijn! Zo heeft het team van Klavertje Vier bedacht om de ouderen eens op te vrolijken met een leuke kerstkaart en dat is zeker gelukt. De bewoners hebben ons ontzettend bedankt met vrolijke foto’s!

KDV Klavertje Vier

Terug naar vorige pagina