Kerstkaartenactie bij kinderdagverblijf Waterwereld in Nieuwegein | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

22 december 2020

Kerstkaartenactie bij kinderdagverblijf Waterwereld in Nieuwegein

De kinderen van kinderdagverblijf Waterwereld in Nieuwegein zijn druk bezig geweest met het versieren van de kerstkaarten voor de kerstkaartenactie van Kind & Co. Met deze kaarten wilde zij de zorgmedewerkers uit de wijk in het zonnetje zetten, een lieve kerstgroet in deze moeilijke tijd. De pedagogisch medewerkers zijn samen met de kinderen op pad gegaan om de kaarten te bezorgen. Ze zijn geweest bij het Geinsche Hof, de dokterspraktijk en het consultatiebureau. De kaarten werden ontvangen met een grote lach, iedereen was zeer verrast om op deze manier door ons in het zonnetje gezet te worden. Het was een geslaagde actie!

 

KDV Waterwereld

Terug naar vorige pagina