Blog KMN Kind & Co

1 december 2020

Peutergroep Duimelot in Wilnis zorgt zelf voor regen

Na het knieboekverhaal van Masha die wilde dat het ging regenen mocht Puk zijn regenkleren aan en mochten de kinderen van Peutergroep Duimelot in Wilnis zelf regen maken met de plantenspuit. Niet alleen Puk werd nat gespoten maar de pedagogisch medewerkers kregen ook de nodige spetters om hun oren. De kinderen hadden de grootste lol. In de kring gingen alle Duimelotjes met de pedagogisch medewerker onder de grote regenboogparaplu, het paste maar net. Het was maar goed dat ze onder de paraplu zaten want nu kwam er een buitje uit de plantenspuit. Daarna hebben ze binnen een grote plas gemaakt om lekker in te stampen. En ook buiten moesten ze zelf de plassen maken want het was de hele tijd mooi weer. Net als Masha in het knieboek vonden de peuters dat heel jammer maar zelf plassen maken was ook heel leuk.

PSZ Duimelot

Terug naar vorige pagina