Sintvoorstellingen bij kinderdagverblijf Klavertje Vier in Woerden | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

30 november 2020

Sintvoorstellingen bij kinderdagverblijf Klavertje Vier in Woerden

De kinderen van kinderdagverblijf Klavertje Vier in Woerden hebben laatst twee keer kunnen genieten van een poppenkastvoorstelling die werd gegeven door Theater Fantast. De voorstelling ging over Sinterklaas die weer naar Nederland komt. Een grote walvis vaart met de stoomboot mee, maar omdat deze te hard tegen de stoomboot aan zwemt waren alle chocoladeletters kapot. Dat is een groot probleem, want hoe moeten Sinterklaas en zijn Pieten nu de letters maken? Een professor en een klein jongetje schieten Sinterklaas gelukkig te hulp. Om te zorgen dat alles op tijd klaar was mochten de kinderen ook meehelpen, zo kwam alles weer goed! Naast de voorstelling hebben de kinderen ook veel liedjes gezongen, het waren leuke en gezellige ochtenden met elkaar!

KDV Klavertje Vier

Terug naar vorige pagina