Groentequiche/taart maken bij kinderdagverblijf Haventje in Woerden | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

27 oktober 2020

Groentequiche/taart maken bij kinderdagverblijf Haventje in Woerden

De winter is in aantocht en dat betekent dat we weer extra vitamines nodig hebben! Elke middag bieden de pedagogisch medewerkers de kinderen een groente snack rondje aan. Ze krijgen onder andere paprika, tomaat, broccoli en komkommer.
Op zijn tijd eens wat extra groente binnen krijgen is zo’n slecht idee nog niet. En hoe leuk is het als we hier met elkaar een taart van maken, dat klinkt ook nog eens aantrekkelijk! De kinderen van groep Ketelbink op kinderdagverblijf Haventje in Woerden hebben alle groente gesneden, met elkaar de oven aangezet en daarna werd hun geduld op de proef gesteld tot de taart klaar was. Nadat de taart uit de oven kwam was het tijd om te proeven. Zo waren er een aantal kinderen enorm aan het smullen en andere kinderen vonden het spannend om te proeven. Maar uiteindelijk heeft iedereen een hapje geproefd en waren er zelfs kinderen die een tweede stukje wilde eten. Het was een leuke, gezonde en creatieve activiteit met elkaar!

KDV Ketelbink

Terug naar vorige pagina