Nieuwe glijbaan in coronatijd voor peutergroep Blokkendoos in Nieuwegein | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

2 oktober 2020

Nieuwe glijbaan in coronatijd voor peutergroep Blokkendoos in Nieuwegein

 

Vanwege de coronamaatregelen heeft peutergroep Blokkendoos in Nieuwegein een nieuwe glijbaan aangeschaft. Aangezien de ouders niet meer mee naar binnen mogen willen ze op deze manier het afscheid bij de deur zo positief en leuk mogelijk houden. De pedagogisch medewerkers zijn trots en blij dat dit idee zowel door de kinderen als door de ouders positief werd ontvangen. Sommige kinderen lopen zelfs meteen door naar de groep en vergeten dan nog even te zwaaien naar hun vader of moeder. Door de glijbaan kan er ook makkelijker afstand gehouden worden tussen de pedagogisch medewerkers en de ouders die hun kind komen brengen. In het begin was het nog even wennen, maar nu worden alle kinderen vrolijk op de glijbaan gezet door hun ouders en worden ze opgevangen door de pedagogisch medewerker. De pedagogisch medewerkers zijn helemaal tevreden wanneer ze die blije koppies van de kinderen zien, ze genieten daar volop van!

Corona

Terug naar vorige pagina