Zomervakantie BSO IJsbeer en BSO Bikkels in Nieuwegein | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

8 september 2020

Zomervakantie BSO IJsbeer en BSO Bikkels in Nieuwegein

De kinderen van BSO IJsbeer en BSO Bikkels in Nieuwegein hebben een hele leuke zomervakantie met elkaar gehad. Het plein werd de laatste drie weken van de vakantie een onbewoond eiland waar de kinderen verschillende avonturen hebben beleefd. Er was onder andere een dart voetbaldag, en een stormbaan dag wat uitliep op een competitiewedstrijd tussen de verschillende groepen. De laatste week van de vakantie hadden de pedagogisch medewerkers een speurtocht bedacht waarbij de kinderen gouden munten konden zoeken en verzamelen. Er was één speciale munt en degene die deze vond was de winnaar. Wat een leuke activiteiten voor de kinderen in de zomervakantie!

 

BSO Bikkels, BSO IJsbeer

Terug naar vorige pagina