Op kinderdagverblijf Jip & Janneke nu ook danslessen en muzieklessen | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

2 september 2020

Op kinderdagverblijf Jip & Janneke nu ook danslessen en muzieklessen

Kinderdagverblijf Jip & Janneke heeft een superleuke samenwerking met Studio Max Dance en het Muziekhuis.  Studio Max Dance komt om de drie weken dansles geven aan de kinderen op het kinderdagverblijf en peutergroep. Dansen is niet alleen heel leuk, het is ook belangrijk voor de motorische, sociaal-emotionele en verstandelijke ontwikkeling. Door het Muziekhuis Oudewater worden muzieklessen gegeven aan de kinderen.  Zo zetten de kinderen de eerste stappen in de wereld van muziek .

Het kinderdagverblijf en de peutergroep maken tevens gebruik van de methode 123ZING. Door middel van beweging, luisteren, zingen, klappen, stampen en op instrumenten spelen, wordt muziek onderdeel van de dag op het kinderdagverblijf en de peutergroep. Vele scholen maken ook gebruik van deze methode waardoor er sprake is van een doorgaande lijn.

Al deze lessen zijn onder opvangtijd en kosteloos. Meer informatie over de opvang? Bekijk de website.

KDV Jip en Janneke

Terug naar vorige pagina