Zomervakantie bij peutergroep Sneeuwmuis in Nieuwegein | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

21 juli 2020

Zomervakantie bij peutergroep Sneeuwmuis in Nieuwegein

De pedagogisch medewerkers willen alle kinderen en ouders van peutergroep Sneeuwmuis in Nieuwegein bedanken. Met elkaar hebben jullie dit jaar leuk en gezellig afgesloten op 1,5 meter afstand. De kinderen hebben nog met elkaar kunnen spelen en er zijn verjaardagen gevierd. Ook de verjaardag van Puk is gevierd en in plaats van één groot zomerfeest hadden de kinderen elke dag een klein zomerfeestje met Puk. De pedagogisch medewerkers wensen iedereen een fijne en veilige zomervakantie en zien iedereen graag terug op maandag 31 augustus. De kinderen die 4 jaar zijn geworden wensen wij heel veel plezier op school!

PSZ Sneeuwmuis

Terug naar vorige pagina