Vlinders en insecten op kinderdagverblijf Toverfontein in Woerden | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

10 juli 2020

Vlinders en insecten op kinderdagverblijf Toverfontein in Woerden

Op kinderdagverblijf Toverfontein in Woerden staat een aquarium vol met coconnetjes van een koolwitje. Eerst waren er eitjes en daarna kwamen er een hoop rupsen, die net als Rupsje Nooitgenoeg heel veel aten en poepten. Inmiddels zijn er twee koolwitjes uitgevlogen en de peuters hebben deze vernoemd naar pedagogisch medewerkers Chantal en Saskia. Omdat dit thema zo’n succes is hebben ze een hoek van de groep volgehangen met vlinders, lieveheersbeestjes en bijen. De kinderen gaan dagelijks met een vergrootglas op ontdekkingstocht in de eigen tuin, wat een leuk wereldje van de insecten! Binnenkort gaan de kinderen grote mieren maken van papier maché, daar kijken ze al naar uit!

 

KDV Toverfontein

Terug naar vorige pagina