Motorisch en zintuigelijke tegels op kinderdagverblijf 't Haventje in Woerden | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

17 januari 2020

Motorisch en zintuigelijke tegels op kinderdagverblijf ’t Haventje in Woerden

Sinds kort hebben ze op kinderdagverblijf Haventje (groep Ketelbink) deze mooie tegels. Deze tegels zijn gevuld met een vloeibare en kleurrijke gel die bewegen als je het aanraakt. Het moedigt aan tot bewegen. De kinderen ontdekken en ontspannen en daarnaast worden de zintuigen gestimuleerd. Denk onder andere aan: tastzintuigen. Deze zintuigen reageren als er iets op je huid drukt. Ze liggen diep in je huid. Ook reageren deze op aanrakingen van je huid. Door dit zintuig kun je waarnemen hoe voorwerpen aanvoelen. Deze tegels zijn voor alle leeftijden geschikt en leerzaam.

Facebook, KDV Ketelbink, Twitter

Terug naar vorige pagina