De koffer van Sint bij peutergroep Duimelot en kinderdagverblijf Ministek in Wilnis | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

19 november 2019

De koffer van Sint bij peutergroep Duimelot en kinderdagverblijf Ministek in Wilnis

Bij peutergroep Duimelot en kinderdagverblijf Ministek in Wilnis is er een Sinterklaastheater geweest. De kinderen in het theater hoorden dat er een koffer was gevonden: de koffer van Sint! Hoofdpiet werd gebeld en die beloofde dat hij hem zo snel mogelijk op kwam halen. De kinderen vonden het een goed idee om toch even in de koffer te kijken. Daar zaten alle kleren van Sinterklaas in. Juf Monica heeft zich even verkleed, dat vonden de kinderen reuze spannend. Toen alles weer netjes in de koffer zat was het tijd voor een pepernootje en na nog één liedje was het tijd om terug te gaan naar de groep.

Facebook, KDV Ministek, PSZ Duimelot, Twitter

Terug naar vorige pagina