Kinderboekenweek bij kinderdagverblijf Ministek in Wilnis | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

4 oktober 2019

Kinderboekenweek bij kinderdagverblijf Ministek in Wilnis

Afgelopen donderdag zijn groep 7 en 8 leerlingen van basisschool Vlinderbos komen voorlezen aan de peuters van het kinderdagverblijf en peutergroep Duimelot. In kleine groepjes werden de prentenboeken bekeken en gelezen. Zowel voor de groten als de kleintjes was het een spannende maar gezellige activiteit. Het voorlezen is afgesloten met een applaus voor elkaar, een koekje en een liedje. Uitgezwaaid en toegezongen gingen de kinderen van groep 7 en 8 na een klein uurtje weer terug naar school en zochten de peuters hun eigen speellokaal weer op om nog even te spelen. Een geslaagde kinderboekenweek activiteit.

KDV Ministek, PSZ Duimelot

Terug naar vorige pagina