Blog KMN Kind & Co

2 september 2019

Eerste leerlingen op nieuwe basisschool en BSO

De allereerste 22 leerlingen van de gloednieuwe Utrechtse openbare basisschool Haarzicht in de gelijknamige wijk, beginnen maandagochtend 2 september met een kringgesprek. Want zo leer je elkaar goed kennen natuurlijk!

De basisschool begint met drie leerkrachten en -voor nu- twee groepen. Het aantal groepen groeit gelijk op met de stijging van het aantal nieuwe leerlingen. Kinderen die in deze nieuwe-wijk-in-aanbouw komen wonen, zijn al vanaf 2 september welkom op hun nieuwe basisschool en opvang. Voor onderwijs en buitenschoolse opvang wordt tijdelijk gebruik gemaakt van ruimte op de nabijgelegen Kees Valkensteinschool in Vleuten.

Na de kerstvakantie, in januari 2020, wordt het eigen gebouw in Haarzicht in gebruik genomen. Dit kindcentrum biedt, naast basisonderwijs van obs Haarzicht, ook buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar (BSO Haarzicht) en opvang voor 0 tot 4-jarigen bij Kinderdagverblijf Haarzicht van KMN Kind & Co. Ook ouders die niet in Haarzicht wonen, kunnen hun kind aanmelden.

De nieuwe obs Haarzicht is de 38ste school van SPO Utrecht. Kinderdagverblijf Haarzicht is de 49ste locatie voor opvang van 0-4 jarigen van KMN Kind & Co.

KDV Haarzicht, BSO Haarzicht

Terug naar vorige pagina