Oef wat warm! bij peutergroep Duimelot | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

17 juli 2019

Oef wat warm! bij peutergroep Duimelot

Oef wat is het warm! was het thema bij peutergroep Duimelot in Wilnis, al werkte het weer met het eindfeest niet mee. Dan doen we toch gewoon net alsof? Het is zomer! Eerst was de juf nog in de war en kwam met een muts, sjaal en handschoenen aan naar het verhaal van Gijs en Guusje luisteren. Puk pakte het anders aan. Hij heeft het verhaal van Gijs en Guusje en hun zwembadje nagespeeld en er een lekkere kliederboel van gemaakt. Hij mocht de laarzen van juf Nelly lenen omdat het water veel te koud was voor blote voetjes. Puk stampte lekker hard in het badje. ‘Heel koud’ kwam later ook nog terug toen de kinderen met een ijsklontje en een paar druppels verf op een kleurplaat een waterijsje gingen verven. Het was zo leuk dat ook de kinderen die het eerst te koud vonden, toch gingen verven. Aan het eind van de ochtend was er ook nog een echt ijsje. De laatste week voor de zomervakantie staat in het teken van verjaardagen en afscheid nemen van de peuters die in de vakantie kleuter worden.

PSZ Duimelot

Terug naar vorige pagina