Modderfeest bij peutergroep Duimelot in Wilnis | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

28 juni 2019

Modderfeest bij peutergroep Duimelot in Wilnis

Deze week was het modderfeest bij peutergroep Duimelot in Wilnis. De kinderen hebben heerlijk in de modder gelopen en gesprongen. De een gaat ervoor en stampt erop los, voor de ander is het eerst wat onwennig. Maar al snel bleek het best lekker en leuk om met je blote voeten door de natte, zachte modder te lopen en te spetteren. En als het aan je voeten lekker voelt moet je het toch ook even met je handen voelen. Van de kinderen die het eerst niet zo’n goed idee vonden waren er toch nog een paar die het door de pret van de anderen heel voorzichtig gingen proberen. Maar ook kijken was best leuk. Iedereen heeft zich goed vermaakt, dat lukt sowieso goed in de mooie, vernieuwde tuin!

PSZ Duimelot

Terug naar vorige pagina