Uitstapje naar het Muiderslot met BSO's in Loenen aan de Vecht | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

1 mei 2019

Uitstapje naar het Muiderslot met BSO’s in Loenen aan de Vecht

De BSO’s Knoest, Ridderhof en Sport Loenen uit Loenen aan de Vecht zijn naar ‘het Muiderslot’ in Muiden geweest. Het feest begon al in de bus: meezingen met de ’Pasapas’ van Kinderen voor Kinderen! Eenmaal bij het kasteel aangekomen gingen de kinderen in kleine groepjes met hun leiding door het kasteel. Hier waren heel veel dingen te zien en hebben ze een speurtocht gedaan. Daarna zijn ze naar de kasteeltuin gegaan en hebben ze nog meer activiteiten gedaan, zoals touwtrekken. Ook is er geluisterd naar een valkenier die vertelde over de vogels en de geschiedenis van de vogels en het kasteel. Het was een geslaagde dag!

BSO Knoest, BSO Sport Loenen, BSO Ridderhof, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina