Blog KMN Kind & Co

1 mei 2019

Kinderen BSO Sticks en We Have Fun gaan halve marathon afleggen

In de week van 13 tot en met 18 mei gaan wij met alle kinderen van BSO Sticks en BSO We Have Fun gezamenlijk  geld inzamelen voor een goed doel Dutch Adaptives, in samenwerking met RUN WITH US 2. Dit doen ze door gezamenlijk 21.1 km afleggen!

RUN WITH US 2
Rick Geurtsen en Michaelrobbert Brans gaan een halve marathon rennen over de Chinese Muur. Een flinke uitdaging omdat Rick dat op een prothese doet en Michael op één been en krukken. Zij dagen ons uit om mee te doen voor het goede doel. Niet op de Chinese muur maar in onze eigen omgeving en op onze eigen tempo.

Het goede doel :  DUTCH APATIVES
Is een sportteam dat bestaat uit mensen met een beperking of chronische aandoening. Zij zetten zich in om sporten voor iedereen toegankelijk te maken.
Vaak worden mensen met een beperking geweigerd bij evenementen, zijn er geen geschikte hulpmiddelen of is er een probleem met vervoer. Door het geven van clinics, opzetten van buddyprogramma’s  en het adviseren van sportverenigingen en gemeentes over mogelijkheden, is de missie om sporten voor mensen met een beperking of chronische aandoening op een reguliere sportverenigingen mogelijk te maken

Geen onderdeel van een categorie

Terug naar vorige pagina