Jaarlijkse Sportdag BSO Onder de Bogen en BSO Spoorzoekers in Utrecht | Kind & Co
30 april 2019

Jaarlijkse Sportdag BSO Onder de Bogen en BSO Spoorzoekers in Utrecht

De jongste kinderen van BSO’s Onder de Bogen, Spoorzoekers, De Oase, Boogiewoogie en Gouddelvers hebben weer meegedaan met de jaarlijkse sportdag in Leidsche Rijn die Kind & Co organiseert. Het weer was nog even spannend maar de kinderen hebben heerlijk genoten van het zonnetje. De kinderen hadden er zin in en gingen vol enthousiasme aan de slag met verschillende activiteiten. Ze moedigden elkaar aan en sloten af met een gezamenlijk ingestudeerde dans. Ook kregen ze allemaal een vaantje mee naar huis. Kortom een super geslaagde dag! Ook de oudere kinderen die nog mee gaan doen aan de sportdag, veel plezier!

BSO Boogiewoogie, BSO De Oase, BSO Gouddelvers, BSO Onder De Bogen, BSO Spoorzoekers, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina