17 april 2019

BSO Parkieten in Vinkeveen bakt taarten voor zorgcentrum Maria Oord

De kinderen van BSO Parkieten in Vinkeveen hebben taarten gebakken! Deze taarten werden niet gebakken voor de kinderen, maar voor de bewoners van zorgcentrum Maria Oord. Rondom Pasen wilden de kinderen en medewerkers de bewoners in het zonnetje zetten. ’s Middags zijn de pedagogisch medewerkers met 14 kinderen en 3 taarten naar het naastgelegen Maria Oord gelopen. De ouderen waren erg blij met hun komst. Na een glaasje appelsap werd er gezamenlijk gedanst en gezongen. Er werd afgesloten met het liedje ‘’pasapas’’ van Kinderen voor Kinderen. De kinderen vonden het een erg leuke ervaring. De volgende dag hebben de ouderen genoten van de taarten. Voor herhaling vatbaar!

BSO Parkieten, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina