Knutsel boterham beleggen bij peutergroep Duimelot in Wilnis! | Kind & Co
4 april 2019

Knutsel boterham beleggen bij peutergroep Duimelot in Wilnis!

De afgelopen weken hebben de kinderen van peutergroep Duimelot in Wilnis een lekker ontbijt klaargemaakt en opgegeten, met Nijntje gedanst voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s en een slaapfeestje gehad. Want, weten de peuters nu, als je gezond wil zijn moet je lekker bewegen, goed eten en goed uitrusten. Bij het Puk thema ‘Ik doe gezond (Hatsjoe)’ hoort natuurlijk ook een knutselwerkje. Dit keer was er geen echte boterham maar een van papier. Hierop hebben de peuters met een mes (verf)boter gesmeerd. Toen mochten ze kiezen wat ze erop wilden doen. Er was (verf)smeerkaas, (verf)chocopasta, (papieren)hagelslag en net alsof worst en kaas. Kiezen is moeilijk maar je kan er natuurlijk ook alles op doen wat je lekker vindt. Er hangen nu heel wat knutselboterhammen in het lokaal!

Facebook, PSZ Duimelot, Twitter

Terug naar vorige pagina