Uitstapje naar het Muiderslot met BSO Knoest, Sport Loenen en Ridderhof | Kind & Co
22 maart 2019

Uitstapje naar het Muiderslot met BSO Knoest, Sport Loenen en Ridderhof

Een echt historisch kasteel bezoeken: welk kind wil dat nu niet? Daarom willen we de kinderen van BSO Knoest, BSO Sport Loenen en BSO Ridderhof graag een bezoek laten brengen aan kasteel Muiderslot. We vertrekken met een touringcar ‘s ochtends vanaf BSO Knoest naar Muiderslot in Muiden. We maken daar een speurtocht door en rond het kasteel met allerlei opdrachten en een… verrassing! Om 15.30 uur vertrekken we weer vanuit Muiden naar Loenen, waar we om 16.30 weer aanwezig zijn. Wil je kind erbij zijn? Geef hem of haar dan op!

Datum: 30 april
Tijd: 9.30 tot 16.30 uur (opvang 7.30 tot 18.30 uur)
Locatie: Muiden (vertrek vanaf BSO Knoest)
Aanmelden via knoest@kmnkindenco.nl voor 1 april

BSO Knoest, BSO Ridderhof, BSO Sport Loenen

Terug naar vorige pagina