5 maart 2019

Start nieuwe BSO in Waddinxveen: BSO KAS

“Moet ik naar de nieuwe BSO? Oh, wat leuk! Want daar zijn juf Saskia en juf Timed. Die kennen we al!”, dit horen we van de kinderen die naar de nieuwe BSO KAS gaan. Samen met de Kardinaal Alfrinkschool (KAS) in Waddinxveen zijn we al enige tijd bezig om de samenwerking van een Integraal Kindcentrum vorm te geven. Uitgangspunt is om de kinderen van 07.30 uur tot 18.30 uur in een veilige omgeving te laten ontwikkelen op didactisch en pedagogisch gebied. Twee pedagogisch medewerkers (Saskia en Timed) bieden al vanaf november 2018 ondersteuning aan de leerkrachten in de ochtenduren. Deze medewerkers zijn nu ook van start gegaan op de nieuwe BSO KAS in deze school. Voor de kinderen ontzettend fijn om de hele dag te maken te hebben met dezelfde mensen in een vertrouwde omgeving.

Facebook, Twitter, BSO Kas

Terug naar vorige pagina