19 februari 2019

Feestelijke opening BSO Willibrord in Vleuten

Donderdag 7 februari 2019 was een bijzondere dag voor de ouders, kinderen en medewerkers van de Willibrordschool en BSO Willibrord van Kind & Co in Vleuten.

Na de verbouwing in de kerstvakantie startte de samenwerking tussen de Willibrordschool en Kind & Co op 1 januari 2019. Dit werd afgelopen donderdag officieel gevierd tijdens een feestelijke opening.
De samenwerking tussen de twee reikt verder dan een nieuw ingerichte, inpandige BSO. Sinds dit schooljaar zijn er namelijk medewerkers van Kind & Co begonnen als onderwijsassistent op de Willibrordschool én als pedagogisch medewerker bij BSO Willibrord. Deze combinatiefunctie is nieuw en geeft vele voordelen; onder andere de korte lijntjes van school naar de BSO en vice versa.

Directeur Daan Schneider droeg symbolisch de sleutel over aan Wieke Westrik, clustermanager bij Kind & Co. De zusjes Lara en Isabella mochten het lintje doorknippen. De zusjes zijn leerlingen van de Willibrordschool en worden na school opgevangen bij BSO Willibrord. Voor ouders en kinderen stond er een drankje en een hapje klaar en voor de kinderen waren er leuke activiteiten georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van Kind & Co. Schminken, een masker knutselen en een klim en klauter parcours in de speelzaal waren de highlights van de middag.

Beide partijen kijken terug op een zeer geslaagd feest met een grote opkomst en kijken uit naar een goede toekomstige samenwerking.

BSO Willibrord

Terug naar vorige pagina