BSO de Trommelaar in Maarn start de reis naar diverse landen | Kind & Co
19 februari 2019

BSO de Trommelaar in Maarn start de reis naar diverse landen

Op BSO de Trommelaar in Maarn zijn de kinderen momenteel bezig met het thema ‘landen’. De reis is gestart in Nederland. De kinderen hebben aan veel leuke activiteiten meegedaan zoals klompen verven. Ook maakten de pedagogisch medewerkers samen met de kinderen Hollandse erwtensoep, minivlaai en beschuit met muisjes. Tot slot deden ze oud-Hollandse spelletjes zoals blik gooien, koekhappen, sjoelen, spijkerpoepen en knikkerraden. Hoeveel knikkers zitten er in de pot..? Het waren er 197! Pepijn Bolweg zat er het dichtstbij en won een mooi kookboek. Na Nederland vervolgen de kinderen hun reis naar Scandinavië, Australië, Indonesië en Zuid-Afrika. Dat gaat vast een mooie wereldreis worden!

BSO De Trommelaar, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina