De nationale voorleesdagen bij Peutergroep de Krullevaar | Kind & Co
4 februari 2019

De nationale voorleesdagen bij Peutergroep de Krullevaar

Peutergroep de Krullevaar in Schoonhoven speelt regelmatig samen met groep 1 en 2 van basisschool de Krullevaar. Tijdens de voorleesdagen hebben de kinderen bezoek gehad van de dierenambulance, dit naar aanleiding van het boek ‘Een huis voor Harry’.

Wat heel bijzonder was is dat ze ook een konijn en een haan meegenomen hadden! Na het aaien van de dieren mochten de kinderen een kijkje nemen in de dierenambulance. Ook mochten de kinderen naar buiten kruipen via d  hondenkennel, dat was spannend maar ook heel grappig!

Tijdens de voorleesdagen lazen er ook kinderen uit groep 3-4 en 5-6 voor bij de peutergroep, dat was ook erg gezellig!

PG Krullevaar, P&O

Terug naar vorige pagina