18 peuters van kinderdagverblijf Kwibus naar voorstelling TOF | Kind & Co
4 februari 2019

18 peuters van kinderdagverblijf Kwibus naar voorstelling TOF

Maandag 28 januari zijn de kinderen van de peutergroepen Doerakken en Donderstenen, onderdeel van kinderdagverblijf Kwibus in Maarssen, naar een voorstelling geweest in de bibliotheek van Maarssenbroek. De voorstelling werd gegeven i.v.m. de voorleesdagen.

De voorstelling ging over een konijn, eekhoorn en een muis. Eekhoorn was verdrietig omdat hij het huis van muis niet meer kon vinden, hij was verdwaald. Konijn ging eekhoorn helpen om de weg terug te vinden. Muis was verdrietig omdat hij eekhoorn moest missen. Tijdens de voorstelling werden de kinderen op een interactieve manier erbij betrokken, zo mochten de kinderen helpen om konijn en eekhoorn de weg naar het huis van muis te vinden. De kinderen hebben heel erg genoten van de voorstelling.

KDV Kwibus

Terug naar vorige pagina