Dit is mijn familie bij peutergroep De Krullevaar in Schoonhoven | Kind & Co
24 januari 2019

Dit is mijn familie bij peutergroep De Krullevaar in Schoonhoven

Er hangen vrolijke knutselwerkjes bij peutergroep De Krullevaar in Schoonhoven en er is ook een huis waar familiefoto’s in hangen! De kinderen zijn namelijk bezig met het thema ‘Dit is mijn familie’ en kunnen zo elkaars families leren kennen en af en toe naar papa en mama kijken als ze gemist worden. De kinderen verven een eigen fotolijstje van hout en zingen vrolijke familie liedjes zoals ‘Ik ben ik’ en ‘In Holland staat een huis’. Ook kijken de kinderen naar hoe ze er eigenlijk uitzien. Dit ontdekken ze in de spiegel. De boekenplank staat vol met leuke familieboeken en zo leren de kinderen wie hun familieleden zijn. Wat een gezellig thema!

PG Krullevaar, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina