Kerstvakantie bij BSO Waterwereld in Nieuwegein | Kind & Co
4 januari 2019

Kerstvakantie bij BSO Waterwereld in Nieuwegein

Wat zijn de kinderen weer gezellig druk geweest bij BSO Waterwereld in Nieuwegein. Een kleine impressie van de kerstvakantie: 27 december vierden de kinderen derde kerstdag en was het foute kersttruien dag. De oudste kinderen hebben vervolgens geschaatst bij de schaatsbaan in IJsselstein. De jongste kinderen hebben kerstkoekjes gebakken. Daarnaast zijn er lekker dingen gegeten, is er fijn gespeeld, geknutseld en hebben de kinderen een pixel workshop gehad van Mirella van speelgoedwinkel ‘De Snuisterije’ in IJsselstein. De pedagogisch medewerkers en kinderen hebben 2018 mooi afgesloten en gaan in 2019 gewoon weer door met leuke activiteiten!

BSO Waterwereld, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina