Reis om de wereld met BSO Wielewaal in Lopik | Kind & Co
31 december 2018

Reis om de wereld met BSO Wielewaal in Lopik

Het afgelopen jaar hebben de kinderen van BSO Wielewaal in Lopik een reis om de wereld gemaakt. Er zijn heel veel landen aan bod gekomen, onder andere Indonesië, Spanje, Griekenland, Afrika, Australië, Amerika, Griekenland, België en Italië. Wat hoort allemaal bij deze landen, wat eten ze daar en wat konden de kinderen knutselen in het thema van het land? De kinderen hebben verschillende dingen mogen maken en proeven. Sommige ouders dachten zelfs, eten mijn kinderen dit? Volgend jaar gaan de kinderen aan de slag met het thema ‘Kunst’, met papier, hout, ijzer, theater en ga zo maar door. Dit thema is samen met de kinderen bedacht. Een keer per maand zal door de kinderen een activiteit uitgelegd en gedaan worden. De pedagogisch medewerkers en kinderen hebben in ieder geval zin in volgend jaar!

BSO Wielewaal, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina