Peuters van Peutergroepen Kikkervisje en Kikker zingen liedjes voor opa's en oma's in zorgcentrum De Dichter | Kind & Co
19 december 2018

Peuters van Peutergroepen Kikkervisje en Kikker zingen liedjes voor opa’s en oma’s in zorgcentrum De Dichter

Afgelopen maandag gingen de peuters van de Peutergroepen Kikkervisje en Kikker uit Nieuwegein zingen bij de opa’s & oma’s van zorgcentrum de Dichter.

De kinderen hadden hun liedjeskoffer en zingende kerstboom meegenomen. De opa’s & oma’s zaten al te wachten, ze hadden er zin in. Net als de peuters.

Er werd gestart met het Goedemorgen liedje om alle kinderen voor te stellen. Daarna mochten de peuters om de beurt met een opa of oma een liedje uit de koffer kiezen. Het was superleuk; er werd gezongen en gedanst. Ook de opa’s & oma’s zongen mee, er werden vriendschappen gesloten tussen de kinderen en de bewoners van de Dichter.

Na afloop was er voor iedereen wat te drinken en iets lekkers in de kerstboom. Voldaan wandelden de kinderen daarna weer terug naar de peutergroep. Op de vraag ‘Moeten we volgend jaar weer komen?’ kregen van zowel kinderen als ouderen een volmondig ‘Ja’!

PSZ Kikker, PSZ Kikkervisje, Facebook ,

Terug naar vorige pagina