18 december 2018

Workshop ‘Dit ben ik!’ bij BSO De Stein

De afgelopen vijf weken hebben acht kinderen van BSO De Koters en BSO De Stein de workshop ‘Wie ben ik? Wie ben jij? Dit ben ik!’ gevolgd bij BSO de Stein in Woerden.

Talenten ontdekken en een mooie talentposter maken. Hoe fijn is het om te weten wat je talenten zijn! Kletsen over alle verschillende emoties die er zijn, want er zijn er zoveel meer dan de basisemoties bang, blij, boos en verdriet. Hoe fijn is het als kind om te weten welke  emotie je voelt en je deze emotie kunt benoemen. En als kers op de taart een professionele fotoshoot. Van alle kinderen is er een echte Dit ben ik! foto gemaakt.

Een favoriet onderdeel van deze groep was drama, samen spelen, improviseren en leren. De laatste workshop werd afgesloten samen met de  ouders van de kinderen. Samen in een kleine groep jezelf zijn en jezelf beter leren kennen. Hoe leuk is dat? Het was een feestje dat veel te snel voorbij gevlogen is.

 

BSO De Stein, BSO Koters, Facebook ,

Terug naar vorige pagina