Sinterklaasfeest op peutergroep Notedop in Nieuwegein | Kind & Co
6 december 2018

Sinterklaasfeest op peutergroep Notedop in Nieuwegein

Dinsdag 4 december was het zover, het Sinterklaasfeest op peutergroep Notedop in Nieuwegein. De kinderen hadden speciaal voor het feest een Sint of Piet hoed gemaakt. Om half 11 kwamen de papa’s en mama’s. Alle kinderen zaten in de gymzaal en zongen uit volle borst bij de schoorsteen. Toen er op de deur werd geklopt stond er een zak met Sinterklaas kleren en een kaart. Helaas kon de Sint zelf niet komen, maar met behulp van de kleding konden de kinderen Sylvia aankleden en toen ze af was, was de Sint er ineens toch! De kinderen waren blij met hun cadeau. Na een koekje en een drankje en napraten gingen de kinderen voldaan naar huis.

 

PSZ Notedop

Terug naar vorige pagina