Sinterklaas bezoek op kinderdagverblijf Piet Mondriaan in Abcoude | Kind & Co
6 december 2018

Sinterklaas bezoek op kinderdagverblijf Piet Mondriaan in Abcoude

De kinderen van kinderdagverblijf Piet Mondriaan in Abcoude kregen bezoek van Sinterklaas en zijn Mondriaan pieten! Wat hebben ze hiervan genoten. De pieten waren rustig en lief voor de baby’s, zij konden bij de pieten kijken en een high five halen. Bij de peuters was het gezellig druk. De peuters wisten niet waar ze moesten kijken en ze wilden wel naar elke piet toe. Sint en zijn pieten hebben op beide groepen een mooie foto gemaakt als aandenken. Toen de Sint wegging heeft hij zelfs mooie cadeautjes meegenomen en verstopt op de gang. De pedagogisch medewerkers en kinderen hebben samen alles uitgepakt en nu kunnen de kinderen spelen met het nieuwe speelgoed. Dank u wel Sinterklaas! De kinderen zijn erg blij met de cadeaus.

KDV Piet Mondriaan

Terug naar vorige pagina