5 december 2018

Sinterklaas voorstelling bij BSO de Koters in Woerden

Dinsdagmiddag 4 december konden de kinderen jonger dan 7 jaar van BSO de Kampioenen en BSO de Koters komen kijken bij de sinterklaasvoorstelling. De oudere kinderen hadden deze voorstelling ingestudeerd. Grapjespiet had paardenkruid bij de wortels gestrooid en zo waren er pieten veranderd in paarden. Hoe moest dat nou zo vlak voor pakjesavond en wie heeft dat gedaan?

Er was interactie met de kinderen op de tribune, zo hebben de kinderen meegezongen met sinterklaasliedje die door één van de kinderen werd gespeeld op de piano en de kinderen hebben heel hard om de pieten geroepen. Niet alleen de kinderen maar ook de manager had een rol in het toneelstuk. Het was een super leuke voorstelling. Wat hebben de kinderen een talent. Iedereen heeft er heel erg van genoten.

BSO Kampioenen, BSO Koters, Twitter

Terug naar vorige pagina