Sinterklaas op kinderdagverblijf Spikkels in Utrecht | Kind & Co
5 december 2018

Sinterklaas op kinderdagverblijf Spikkels in Utrecht

Kinderdagverblijf Spikkels in Utrecht kreeg hoog bezoek van Sinterklaas en 3 pieten. Afgelopen week waren de kinderen erachter gekomen dat de werkkamer van Sinterklaas op kinderdagverblijf Spikkels was. Nu was Sinterklaas dan ook echt in zijn werkkamer. De kinderen gingen met hun eigen groep en pedagogische medewerkers naar de Sint en pieten. Dat was spannend en geweldig tegelijk. Sommige kinderen genoten stilletjes terwijl andere kinderen allemaal vragen stelden en liedjes zongen. Er was zelfs een peuter die de mijter van Sinterklaas op mocht. Dat was tof! Na de vele High Five-en en pepernoten van de pieten gingen de kinderen weer terug naar hun eigen groep. Natuurlijk met cadeautjes.

KDV Spikkels

Terug naar vorige pagina