Nieuwe namen voor de stamgroepen van BSO De Stein in Woerden | Kind & Co
4 december 2018

Nieuwe namen voor de stamgroepen van BSO De Stein in Woerden

De kinderen van de kinderraad van BSO De Stein in Woerden zijn druk geweest met het organiseren van een campagne om nieuwe namen te bedenken voor de stamgroepen. De stamgroepen op De Stein werden eerst alleen aangeduid met een kleur die gelinkt was aan een lokaal. Er kwamen heel veel mogelijke namen binnen. Uiteindelijk zijn daar 2 soorten namen uitgekomen waarop de kinderen konden stemmen. In totaal zijn er 158 stemmen uitgebracht. Er was een verschil van 100 stemmen, 129 voor de dieren namen en 29 voor de andere keuze (het groene gras, de rode roos, de gele zon en de blauwe lucht). Na het tellen van de stemmen kan BSO De Stein nu met trots aankondigen dat de rode stamgroep nu de ‘De roodborstjes’ heet, de blauwe stamgroep ‘De blauwe vinvis’, de groene stamgroep ‘De groene kikker’ en de gele stamgroep ‘De gele leguaan’. Dank aan alle stemmers, de tellers en de kinderen van de kinderraad voor het organiseren!

 

BSO De Stein, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina