BSO Kameleon uit Nieuwegein naar theater de Kom | Kind & Co
13 november 2018

BSO Kameleon uit Nieuwegein naar theater de Kom

De kinderen van BSO Kameleon uit Nieuwegein zijn naar twee verschillende voorstellingen geweest in theater de Kom. De wandeling naar City Plaza was al een belevenis op zich. De jonge kinderen zijn naar de voorstelling “Ridder Florian” geweest. Deze voorstelling ging over bang zijn voor van alles en toch de moed hebben om te proberen. Ridder Florian is een humoristische, muzikale voorstelling om bij te giebelen en griezelen. De oudere kinderen gingen naar de voorstelling “Koning van Katoren”. Dit is een verhaal over vreemde vogels, bomen vol bommen, dreigende draken, knallende kerken, nare neuzen en een sinistere stoel. De voorstellingen werden door de kinderen bewonderd en kregen een groot applaus! Daarna liepen ze terug naar de BSO waar al veel ouders zaten te wachten op de enthousiaste verhalen van hun kinderen!

 

BSO De Kameleon, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina