Uitbreiding Peuterplusgroep in Houten: voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong | Kind & Co
1 november 2018

Uitbreiding Peuterplusgroep in Houten: voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong

Per 1 januari 2019 opent, naast de al bestaande Peuterplus groep, een nieuwe Peuterplusgroep in basisschool Klavertje Vier in Houten. In eerste instantie start er een groep van 8 peuters onder leiding van pedagogisch medewerker Katja de Ploeg. Wanneer de groep groter wordt zal er een geschikte pedagogisch medewerker aan toegevoegd worden. De Peuterplusgroep gaat open op donderdagochtend van 08:30 tot 12:00 uur en maakt gebruik van het huidige peuterlokaal in basisschool Klavertje Vier. Er wordt voor de groep nieuw ontwikkelingsmateriaal aangeschaft. Heeft u interesse in een extra dagdeel op Peuterplus Klavertje Vier, dan kunt u dit doorgeven aan onze planner Sabine Welle via s.welle@kmnkindenco.nl. Met de nieuwe financieringsregels die door de overheid zijn gesteld, is het mogelijk om meerdere dagdelen af te nemen. U kunt dus gebruik maken van beide locaties. Als u vragen heeft over deze nieuwe groep dan kunt u contact opnemen met Margreth Ooijen, Clustermanger in Houten. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06 – 131 723 16 of via m.ooijen@kmnkindenco.nl.

PSZ Klavertje Vier, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina