1 november 2018

BSO De Trommelaar in Maarn maakt mensen blij!

Tijdens de herfstvakantie werkten de kinderen van BSO De Trommelaar samen met de kinderen van BSO De Kameleon. Het thema deze vakantie was “Kom in actie” en de kinderen hebben allerlei dingen gemaakt om mensen te verrassen en een lach op hun gezicht te toveren. Er werden cupcakes en koekjes gebakken en de kinderen mochten de cupcakes mooi versieren. De kinderen hebben de lekkernijen langs gebracht bij diverse bejaardenopvang in Maarn en Leersum. Ze werden met open armen ontvangen en de ouderen genoten van hun lekkers bij de koffie. Ook in de wachtruimte van de huisarts werden een aantal koekjes en cupcakes neergezet, zo werd het wachten een stuk lekkerder. De kinderen hebben ook kaarten gekleurd en verrassingsdoosjes gemaakt met daarin een mooie tekst en wat hartsnoepjes. Deze werden uitgedeeld aan mensen op straat, die daardoor ook blij verrast waren. Het doel om deze week mensen een lach op hun gezicht te geven, is helemaal geslaagd!

BSO De Trommelaar

Terug naar vorige pagina