Een vakantie vol leuke activiteiten bij BSO De Stein in Woerden | Kind & Co
29 oktober 2018

Een vakantie vol leuke activiteiten bij BSO De Stein in Woerden

De herfstvakantie is weer voorbij gevlogen bij BSO De Stein in Woerden, wat was het leuk! Met het thema ‘Van Ice Age tot iPhone’ gingen de kinderen deze vakantie terug in de tijd. De kinderen waren in de prehistorie, waar ze bakjes van klei en broodjes hebben gebakken en kunst hebben gemaakt van stenen. Op dinsdag was het On Stage Festival bij het Klooster in Woerden. Woensdag waren de kinderen in grootmoedertijd en speelden ze Oudhollandse spellen. Een wedstrijd kapla bouwen en koe tekenen hoorde daar ook bij, vanwege de koeienmarkt in de stad. Daarnaast zijn er ook mooie cupcakes gemaakt voor de Landelijke Bakdag. De vakantie werd afgesloten met een scouting dag!

BSO De Stein

Terug naar vorige pagina