Halloween bij BSO Heldenhonk in Zeist | Kind & Co
29 oktober 2018

Halloween bij BSO Heldenhonk in Zeist

Op 26 oktober was het griezelen in het bos van Zeist. BSO Heldenhonk had een spooktocht georganiseerd voor de oudste kinderen. Vooraf aan de spooktocht aten de kinderen met zijn allen friet en snacks, daarna gingen ze in 5 groepjes onder begeleiding van een ouder en een zaklantaarn het bos in. Onderweg kwamen ze heksen, vampiers en ander gespuis tegen. Het was schrikken en gillen maar vooral ook heel veel lol. Terug op de BSO was er een kinderdisco en kwamen de griezels terug uit het bos. Op de BSO deden zij hun maskers en dergelijke af, zodat de kinderen zagen dat alles gewoon nep was. De kinderen hebben zelfs nog even gezellig met de griezels staan dollen en gezamenlijke foto’s gemaakt. Al met al was het weer een zeer geslaagde en leuke avond, waarbij een aantal kinderen zelfs enthousiast riep dat het volgend jaar nog enger moest zijn!

 

BSO Heldenhonk, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina