De herfst opzoeken in het bos met BSO Achtbaan en BSO Vuurvlinder uit Veenendaal | Kind & Co
28 oktober 2018

De herfst opzoeken in het bos met BSO Achtbaan en BSO Vuurvlinder uit Veenendaal

Deze herfstvakantie gingen de kinderen van BSO Achtbaan en BSO Vuurvlinder, allebei gevestigd in Veenendaal, samen op pad naar het bos bij Kwintelooijen. Dit natuurgebied ligt in Rhenen. De kinderen gingen daar de herfst opzoeken, samen met een gids van het IVN Rhenen/Veenendaal. De gids vertelde over verschillende dingen uit het bos zoals de dieren, bladeren, mos, paddenstoelen, bomen en nog veel meer. De kinderen kregen een pakketje mee naar huis met allemaal verschillende informatie over het bos, zoals de diereninsectenkaart en zaden die ze zelf kunnen planten. Toen de kinderen weer terug waren op de BSO hebben ze een herfst-kijkdoos gemaakt met behulp van de dingen die ze die ochtend in het bos hadden gezien en gevonden!

 

 

BSO Achtbaan, Facebook, Twitter, BSO Vuurvlinder

Terug naar vorige pagina