Halloween week bij BSO Waterwereld in Nieuwegein | Kind & Co
28 oktober 2018

Halloween week bij BSO Waterwereld in Nieuwegein

Een kleine impressie van de gezellige vakantieweek bij BSO Waterwereld in Nieuwegein. De oudste kinderen hebben pijl en boog les gehad van Alwin van Sport en Spel. De jongste kinderen mochten Halloween koekjes bakken en lazen een spannend verhaal over ‘het Spookjesfeest van Woezel en Pip’. De kinderen hebben spookhuizen geschilderd, spannende tattoos gezet en pompoenen uitgeschraapt en gesneden tot griezelige gezichten. Ook was er een kleine voorstelling met een echte heks en ‘vieze kikkerdrank’ die de kinderen ‘moesten’ drinken. De kinderen zijn de hele week ook bezig geweest met het knutselen van een echt spookhuis in de gymzaal. Dinsdag 30 oktober gaat het spookhuis open voor de andere kinderen en ouders. Wie durft er een kijkje te komen nemen?!

BSO Waterwereld, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina