27 oktober 2018

BSO Koters uit Woerden sluit thema ‘Landen’ feestelijk af

De kinderen van BSO Koters uit Woerden hadden dinsdag 16 oktober en donderdag 18 oktober als afsluiting van het thema ‘Landen’ een dansuitvoering voor ouders, grootouders, broertjes en zusjes en iedereen die wilde komen kijken. De afgelopen weken zijn de landen Oostenrijk, Nederland, Italië en Frankrijk aan de beurt geweest. Er werden pizza’s gebakken, delftsblauwe bordjes gemaakt, een persoonlijke Mona Lisa gemaakt, bergen met sneeuw geknutseld, pretzels gebakken en nog veel meer. Vanaf de zomervakantie hebben de kinderen dagelijks geoefend met de dans en dat was te zien! Het plezier straalde er vanaf. De ouders van de kinderen konden ook mee dansen, wat een feest! Na afloop was er een hapje en drankje in het thema van de landen.

Twitter, BSO Koters, Facebook

Terug naar vorige pagina