25 oktober 2018

Herfstvakantie op BSO De Bijenkorf en BSO Goudakker in Gouda

Deze herfstvakantie gaan de kinderen van BSO De Bijenkorf in Gouda op reis met een tijdmachine door het verleden en het heden, van Ice Age tot iPhone. De kinderen hebben als echte archeologen dino’s en fossielen uit steen gehouwen, de Olympische Spelen beleefd, mooie spiegels met mozaïek en schalen van klei gemaakt en in Egyptische sfeer zelf mummies gewikkeld. De rest van de vakantie gaan de kinderen nog een schatkaart maken en uiteraard de schat opzoeken! Daarnaast gaan ze klompen schilderen en Oud Hollandse spelletjes doen en sluiten ze vrijdag af met een ruimtereis. Dan landen de kinderen weer in het heden met games en emoji’s. 🙂 De tijd én de vakantie vliegen zo voorbij!

BSO De Bijenkorf, Facebook, Twitter, BSO Goudakker

Terug naar vorige pagina