Open middag bij kinderdagverblijf Bladerrijk in Loenen | Kind & Co
23 oktober 2018

Open middag bij kinderdagverblijf Bladerrijk in Loenen

Kinderdagverblijf Bladerrijk in Loenen organiseert op maandag 19 november 2018 een open middag. Tijdens deze open middag kunt u de sfeer op het kinderdagverblijf proeven, krijgt u een rondleiding en kunt u kennis maken met de pedagogisch medewerkers. Bij kinderdagverblijf Bladerrijk worden de kinderen liefdevol opgevangen. Kenmerkend voor de locatie zijn de ruime, lichte groepen, de goede samenwerking met de basisscholen en de uitdagende binnentuin voor alle leeftijden. Komt u ook langs?

Waar?
U bent van harte welkom op:
Driehovenlaan 7B
3632 BH in Loenen

Wanneer?
Maandag 19 november van 15:30 uur tot 18:30 uur.

KDV Bladerrijk

Terug naar vorige pagina