BSO Parkieten in Vinkeveen in actie | Kind & Co
22 oktober 2018

BSO Parkieten in Vinkeveen in actie

Voor de actie “Kind & Co helpt” gaan de kinderen van BSO Parkieten in Vinkeveen morgen auto’s wassen. BSO Parkieten doet dit voor “Vrienden van het Wilhelmina Kinderziekenhuis” en specifiek voor onderzoek naar de ziekte Tubereuze Scleroze. De BSO is bekend met een familie die een dochter heeft met deze ziekte. De ziekte houdt in dat haar hele lichaam tumoren aanmaakt. Tot op heden kan deze ziekte nog niet genezen worden en is onderzoek hard nodig.

Naast het auto wassen zijn er morgen ook nog andere leuke activiteiten op het plein van BSO Parkieten, zoals blik gooien, enveloppen trekken en nagels lakken. Tegen een klein bedrag staat er een lekkere bak koffie met een door de kinderen gebakken taart voor u klaar. De kinderen hebben daarnaast ook mooie armbanden geknutseld om te verkopen. Iedereen is welkom op Tuinderslaantje 5 in Vinkeveen, de BSO ligt achter de Jozefschool!

BSO Vinkenrijk, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina