De allerkleinsten van kinderdagverblijf De Toverfontein in Woerden schilderen voor KiKa | Kind & Co
22 oktober 2018

De allerkleinsten van kinderdagverblijf De Toverfontein in Woerden schilderen voor KiKa

De kinderen van kinderdagverblijf De Toverfontein in Woerden maken Gezonde Kunst om geld op te halen voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

De pedagogisch medewerkers maakten mooie stillevens van schalen met kleurrijke groente- en fruitstukken. Vervolgens gingen de kinderen, variërend in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, de afgelopen weken als ware Picasso’s aan de slag. De baby’s hanteren enkel de kwast, terwijl de peuters hun schilderwerken opleuken met mooie plaksels. Tijdens het schilderen heeft ieder kind zijn of haar eigen voorkeuren. Zo is Tim groot fan van de kleur geel, terwijl Mateo blauw mooier vindt. En Kasper zweert bij broccoli!

De verkoop van de kunstwerken loopt inmiddels. Tot nu toe is er door de kinderen al € 156,- opgehaald voor het goede doel. De opbrengst van de Gezonde Kunst wordt donderdag 24 oktober overhandigd aan een vrijwilliger van KiKa.

#Kind&Cohelpt

Twitter, KDV Toverfontein, Facebook

Terug naar vorige pagina