PUK en zijn regenlaarsjes op kinderdagverblijf Kruimeltje in Nieuwegein | Kind & Co
15 oktober 2018

PUK en zijn regenlaarsjes op kinderdagverblijf Kruimeltje in Nieuwegein

Op kinderdagverblijf Kruimeltje in Nieuwegein zijn de kinderen bezig met het herfstthema: “Druppels”. Wat zijn druppels precies en hoe voelen ze aan? Welke kleding of spullen heb je nodig om naar buiten te gaan als het regent én toch droog te blijven? Overal op het kinderdagverblijf hangen mooie knutselwerkjes van druppels, paraplu’s, regenpakken en regenlaarsjes. De kinderen zijn ook bezig met Puk zijn regenlaarzen. Hoe voelen de laarzen van Puk aan? En hoe krijgen ze de laarzen aan en uit? Het was super leuk om te zien hoe de kinderen hiermee aan de slag gingen!

 

Twitter, KDV Kruimeltje, Facebook

Terug naar vorige pagina